Annique Rooibos

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 7,49
Annique Rooibos
Rooibos
  • Ean: 06003558000328
  • Sku: 35320
  • Gebruik: Voor het beste resultaat: breng een ketel (ca. 1 liter) water aan de kook met 2 of 3 zakjes erin en laat dit ca. 1/2 minuut doorkoken. Of: Giet ca. 1 liter kokend water in een pot met 2 zakjes erin en laat dit ca. 5 minuten trekken.
  • Noot: Dit product is mild en 100% natuurlijk, het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen en is vrij van konserveringsmiddelen. Voor dit Annique Rooibosproduct is alleen een "Super Graad" kwaliteit gebruikt. Dit is de allerbeste kwaliteit van Rooibos!
Beschrijving

Details

Rooibos Annique is een Zuidafrikaans product met unieke eigenschappen en een volle karakteristieke smaak. Het kan zonder bezwaren door iedereen worden gedronken. Geniet van die nationale drank van Zuid Afrika.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik Voor het beste resultaat: breng een ketel (ca. 1 liter) water aan de kook met 2 of 3 zakjes erin en laat dit ca. 1/2 minuut doorkoken. Of: Giet ca. 1 liter kokend water in een pot met 2 zakjes erin en laat dit ca. 5 minuten trekken.
Noot Dit product is mild en 100% natuurlijk, het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen en is vrij van konserveringsmiddelen. Voor dit Annique Rooibosproduct is alleen een "Super Graad" kwaliteit gebruikt. Dit is de allerbeste kwaliteit van Rooibos!
waarschuwing Nee
samenstelling Nee
inhoud Nee
verpakkingseenheid Nee