Theezakjes stoelgang

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 5,49
Theezakjes stoelgang
Stoelgang
  • Ean: 8712053352754
  • Sku: 35275
  • Inhoud: 50zkj
  • Gebruik: Bereidingswijze: Geniet van driemaal daags 1 kopje stoelgang kruidenthee. Doe het zakje in een kopje, giet er kokend water overheen en laat dit 3-5 minten trekken. Tip: ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering eet voldoende vezelrijke producten en drink minstens 1,5 tot 2liter vocht per dag, bij voorkeur in de vorm van (bron)water, vers geperste vruchtensap, groentesap of kruidenthee.
  • Samenstelling: Ingrediënten: Gember, zwarte bessenblaadjes, citroengras, verbene, venkel en Citroen aroma.
  • Verpakkingseenheid: 12
Beschrijving

Details

Jacob Hooy stoelgang kruidenthee is een heerlijk uitgebalanceerd kruiden complex dat de natuurlijke stoelgang stimuleert en de ontlasting soepeler maakt. Het bevat o.a. venkel en verbena ter bevordering van de afgifte van de spijsverteringssappen en het ondersteunt het lichaam bij het reinigings-proces. Stimuleert de spijsvertering, bevordert de darmperistaltiek, darmreinigend, voor zachte darminhoud, sennevrij.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik Bereidingswijze: Geniet van driemaal daags 1 kopje stoelgang kruidenthee. Doe het zakje in een kopje, giet er kokend water overheen en laat dit 3-5 minten trekken. Tip: ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering eet voldoende vezelrijke producten en drink minstens 1,5 tot 2liter vocht per dag, bij voorkeur in de vorm van (bron)water, vers geperste vruchtensap, groentesap of kruidenthee.
Noot Nee
waarschuwing Nee
samenstelling Ingrediënten: Gember, zwarte bessenblaadjes, citroengras, verbene, venkel en Citroen aroma.
inhoud 50zkj
verpakkingseenheid 12