Sulfree 10ml

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 13,99
Sulfree 10ml
Sulfree
  • Ean: 8717953194732
  • Sku: 71226
  • Inhoud: 10ml
  • Gebruik: 1)voeg 1 druppel toe aan een glas wijn of druppels aan een 750ml fles. 2)wals de wijn in je glas en geniet! Dosering: 1 druppel per glas droge witte wijn, rood en rosé en bubbles. 2 druppels per glas zoete wijn. bij champagne, bewaarwijnen en biologische wijn de dosering halveren
  • Noot: Met 1 druppeltje Sulfree de vrije sulfiet uit wijn! Sulfree tast de smaak, kleur, geur en intensiteit van de wijn niet aan.
  • Waarschuwing: buiten bereik van kinderen houden. koel en donker bewaren. gebruiken volgens instructie. bij contact met de huid of ogen, grondig spoelen met water.
  • Samenstelling: ingrediënten: water, waterstofperoxide (ca 3%). bevat geen voedingswaarden.
  • Verpakkingseenheid: 12
Beschrijving

Details

Wat is sulfiet en waarom zit het in mijn wijn: Sulfiet (E220 t/m E228, E150b, E150d en E163) zit in wijn en dient als conserveringsmiddel. Met behulp van sulfiet blijft de wijn fris en fruitig. Elke wijn 'maakt' zelf ook een beetje sulfiet aan dus in elke wijn zit sulfiet. Nadelen van sulfiet zijn: hoofdpijn, astma-aanval, buikpijn, hartkloppingen, slapeloosheid, misselijkheid, huiduitslag, gewrichtspijnen&spierpijn, zweten en sulfiet maakt het lastiger voor het lichaam alcohol te verwerken. Hoe werkt het? De formule is speciaal ontwikkeld op basis van food-grade waterstofperoxide (H202), voor gebruik in wijn. Sulfree brengt extra zuurstof in je wijn, die zich hecht aan de vrije sulfieten in je wijn en omzet in sulfaten. Sommige mensen krijgen hoofdpijn van het drinken van 1-3 glazen wijn. Het kan zijn dat je gevoelig bent voor de sulfieten in de wijn. Een druppeltje (soms 2) in de wijn is genoeg om de sulfiet uit je wijn te halen en hoofdpijnvrij te kunnen genieten van de wijn. Let wel, het effect van alcohol in de wijn blijft hetzelfde. Is sulfree getest? Sulfree is getest door MERON, een door TNO aanbevolen onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in wijnonderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat 1 druppel Sulfree de vrije sulfieten uit je wijn haalt.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik 1)voeg 1 druppel toe aan een glas wijn of druppels aan een 750ml fles. 2)wals de wijn in je glas en geniet! Dosering: 1 druppel per glas droge witte wijn, rood en rosé en bubbles. 2 druppels per glas zoete wijn. bij champagne, bewaarwijnen en biologische wijn de dosering halveren
Noot Met 1 druppeltje Sulfree de vrije sulfiet uit wijn! Sulfree tast de smaak, kleur, geur en intensiteit van de wijn niet aan.
waarschuwing buiten bereik van kinderen houden. koel en donker bewaren. gebruiken volgens instructie. bij contact met de huid of ogen, grondig spoelen met water.
samenstelling ingrediënten: water, waterstofperoxide (ca 3%). bevat geen voedingswaarden.
inhoud 10ml
verpakkingseenheid 12