Sleepgood

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 14,99
Sleepgood
Sleepgood.
Doordachte combinatie van valeriaan en slaapmutsje. Beide kruiden dragen bij tot ontspanning en een goede nachtrust.
Voedingssupplement met kruiden.
  • Ean: 8712053295447
  • Sku: 29544
  • Gebruik: 1 tablet met een heel glas water (200ml) innemen 1 uur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Noot: Land van herkomst:
  • Waarschuwing: Buiten bereik van kleine kinderen houden. Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap, borstvoeding en bij kinderen onder de 12 jaar. Niet samen innemen met kalmerende middelen of alcohol.
  • Samenstelling: Vulstof: microkristallijne cellulose, echte valeriaan extract (Valeriana officinalis), slaapmutsje extract (Eschscholzia californica), antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat, bevochtigingsmiddel: natriumcroscarmellose.
Beschrijving

Details

Sleepgood 2 x 20 tabletten. Doordachte combinatie van valeriaan en slaapmutsje. Beide kruiden dragen bij tot ontspanning en een goede nachtrust. Voedingssupplement met kruiden.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik 1 tablet met een heel glas water (200ml) innemen 1 uur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Noot Land van herkomst:
waarschuwing Buiten bereik van kleine kinderen houden. Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap, borstvoeding en bij kinderen onder de 12 jaar. Niet samen innemen met kalmerende middelen of alcohol.
samenstelling Vulstof: microkristallijne cellulose, echte valeriaan extract (Valeriana officinalis), slaapmutsje extract (Eschscholzia californica), antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat, bevochtigingsmiddel: natriumcroscarmellose.
inhoud Nee
verpakkingseenheid Nee