Levertraan rijk aan omega 3

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 11,99
Levertraan rijk aan omega 3
Verrijkt met vitamine A en D. Rijk aan Omega-3: EPA en DHA
  • Ean: 8712053707646
  • Sku: 70764
  • Inhoud: 500ml
  • Gebruik: Aanbevolen dagdosis voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: neem een halve dessertlepel (=4 ml) bij of na een maaltijd, voor de smaak kan een beetje siroop of diksap worden toegevoegd. Het kan ook in het toetje worden gemengd.
  • Noot: Bewaar dit product afgesloten, droog en koel.
  • Waarschuwing: Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Samenstelling: Gezuiverde levertraanolie, Vitamine A (als retinolacetaat), Vitamine D (als cholecalciferol)
  • Verpakkingseenheid: 6
Beschrijving

Details

Aan te raden als de R in de maand is! Deze bijzondere Jacob Hooy levertraan olie is aan te bevelen tijdens de wintermaanden ter aanvulling op de benodigde hoeveelheid vitamine A en D. Vitamine A ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot de intandhouding van een normale huid en van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van botten, tanden, spieren en ook het immuunsysteem. Deze olie is rijk aan de visvetzuren EPA en DHA, van belang voor het gezichtsvermogen en de hersenen, maar ook voor het hart en de bloeddruk. Ondersteuning van de weerstand is nuttig in het koude jaargetijde. Vitamine D wordt deels via zonnestralen op onze huid aangemaakt, daarom is dagelijkse inname van dit product tijdens de donkere maanden aan te raden.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik Aanbevolen dagdosis voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: neem een halve dessertlepel (=4 ml) bij of na een maaltijd, voor de smaak kan een beetje siroop of diksap worden toegevoegd. Het kan ook in het toetje worden gemengd.
Noot Bewaar dit product afgesloten, droog en koel.
waarschuwing Buiten bereik van jonge kinderen houden.
samenstelling Gezuiverde levertraanolie, Vitamine A (als retinolacetaat), Vitamine D (als cholecalciferol)
inhoud 500ml
verpakkingseenheid 6