Saffraan

Saffraan
Saffraan
  • Sku: 10662
  • Latijnsenaam: Crocus sativus
  • Inhoud: vanaf 250 gram
  • Gebruik: Saffraan wordt onder meer toegepast in sauzen, rijst- en visgerechten, brooddeeg, desserts en melk. In Europa wordt saffraan veel gebruikt in Spanje, waar het een onmisbaar ingrediënt is in de paella. Men gebruikt saffraan in Italië bij de bereiding van risotto en in België bij de bereiding van rijstpap. Saffraan is ook een belangrijk bestanddeel van fernet, een kruidige, bittere sterkedrank.
  • Samenstelling: Saffraan
  • Verpakkingseenheid: Per stuk.
Beschrijving

Details

Saffraan is een specerij die gewonnen wordt uit de saffraankrokus.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Crocus sativus
gebruik Saffraan wordt onder meer toegepast in sauzen, rijst- en visgerechten, brooddeeg, desserts en melk. In Europa wordt saffraan veel gebruikt in Spanje, waar het een onmisbaar ingrediënt is in de paella. Men gebruikt saffraan in Italië bij de bereiding van risotto en in België bij de bereiding van rijstpap. Saffraan is ook een belangrijk bestanddeel van fernet, een kruidige, bittere sterkedrank.
Noot Nee
waarschuwing Nee
samenstelling Saffraan
inhoud vanaf 250 gram
verpakkingseenheid Per stuk.