Kinabast gemalen

Kinabast gemalen
Rode kina is een boom die in de tropen groeit.
  • Sku: 21101
  • Latijnsenaam: Chinae cortex conc.
  • Inhoud: vanaf 250 gram
  • Waarschuwing: Niet gebruiken tijdens zwangerschap en periode van borstvoeding. Raadpleeg een arts, therapeut of deskundige alvorens planten te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Planten kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben. Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Samenstelling: Kinabast gemalen.
  • Verpakkingseenheid: Per stuk.
Beschrijving

Details

Rode kina is een boom die in de tropen groeit. Hij is het rood aangelopen broertje van de kinineboom. De Spanjaarden werden door de Peruaanse Indianen geïnformeerd over dat de kinaboom malaria zou bestrijden en genezen. Na deze informatie konden Europeanen eindelijk zonder gelijk te overlijden reizen door de tropen. De Britten gebruikten de kinine om tonic van te maken, de bittere, bruisende limonadedrank.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Chinae cortex conc.
gebruik Nee
Noot Nee
waarschuwing Niet gebruiken tijdens zwangerschap en periode van borstvoeding. Raadpleeg een arts, therapeut of deskundige alvorens planten te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Planten kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben. Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
samenstelling Kinabast gemalen.
inhoud vanaf 250 gram
verpakkingseenheid Per stuk.