Juso vezels

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 15,99
Juso vezels
Juso / psylliumvezels
  • Ean: 8712053563006
  • Sku: 56300
  • Inhoud: 300 gram
  • Gebruik: Ongeveer een half uur voor elke maaltijd neemt u zoals beschreven de aanbevolen dosis en voeg dit toe aan een glas (200 ml) koud water, vruchtensap of yoghurt. Goed roeren en direct opdrinken. Bij gebruik van drie theelepels of meer nog een extra glas water drinken. Dosering: Week 1: Een theelepel voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Week 2: Twee theelepels voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Week 3: Drie theelepels voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Week 4: Vier theelepels voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Vanaf week 5: Een eetlepel voor elke maaltijd (maximaal 4x per dag). Eventueel een vierde eetlepel in de loop van de avond. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Duur van gebruik: U kunt de vezels langere tijd gebruiken overeenkomstig de dosering.
  • Waarschuwing: Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van kleine kinderen, droog en afgesloten bewaren Belangrijk: Begin met een kleine dosis zodat uw lichaam geleidelijk went aan dit voedingssupplement. Omdat psylliumvezels de opname van bepaalde geneesmiddelen kunnen beïnvloeden, dient u in voorkomende gevallen uw huisarts te raadplegen. Niet gelijktijdig met geneesmiddelen innemen. Houdt minimaal twee uur tussen het innemen van pylliumzaad en geneesmiddelen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor psylliumvezels.
  • Samenstelling: Psylliumvezels worden gemaakt van de gedroogde vezels van de plant Plantago ovata. Het bijzondere aan deze vezels is dat ze in aanraking met vocht sterk opzwellen en 10 keer hun gewicht aan vocht kunnen opnemen.
  • Verpakkingseenheid: 6
Beschrijving

Details

Psylliumvezels/Fibres de psyllium Juso voedingssupplement - kruid Een zuiver natuurproduct. Psylliumvezels kunnen helpen het cholesterolgehalte op een normaal niveau te houden en Psylliumvezels bevorderen de stoelgang.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik Ongeveer een half uur voor elke maaltijd neemt u zoals beschreven de aanbevolen dosis en voeg dit toe aan een glas (200 ml) koud water, vruchtensap of yoghurt. Goed roeren en direct opdrinken. Bij gebruik van drie theelepels of meer nog een extra glas water drinken. Dosering: Week 1: Een theelepel voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Week 2: Twee theelepels voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Week 3: Drie theelepels voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Week 4: Vier theelepels voor elke maaltijd (maximaal 3x per dag). Vanaf week 5: Een eetlepel voor elke maaltijd (maximaal 4x per dag). Eventueel een vierde eetlepel in de loop van de avond. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Duur van gebruik: U kunt de vezels langere tijd gebruiken overeenkomstig de dosering.
Noot Nee
waarschuwing Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van kleine kinderen, droog en afgesloten bewaren Belangrijk: Begin met een kleine dosis zodat uw lichaam geleidelijk went aan dit voedingssupplement. Omdat psylliumvezels de opname van bepaalde geneesmiddelen kunnen beïnvloeden, dient u in voorkomende gevallen uw huisarts te raadplegen. Niet gelijktijdig met geneesmiddelen innemen. Houdt minimaal twee uur tussen het innemen van pylliumzaad en geneesmiddelen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor psylliumvezels.
samenstelling Psylliumvezels worden gemaakt van de gedroogde vezels van de plant Plantago ovata. Het bijzondere aan deze vezels is dat ze in aanraking met vocht sterk opzwellen en 10 keer hun gewicht aan vocht kunnen opnemen.
inhoud 300 gram
verpakkingseenheid 6