Henna rood pot 100 gram

Meer afbeeldingen


Advies prijs: € 3,30
Henna rood pot 100 gram
Henna rood
  • Ean: 8712053833055
  • Sku: 83305
  • Inhoud: 100gr
  • Gebruik: Meng 100 gram hennapoeder met kokend water en maak hiervan een papperige substantie. Voeg eventueel een scheutje azijn of citroensap toe voor een diepe kleurresultaat. verdeel de substantie gelijkmatig over uw haar en pak het in met plastic en vervolgens met een handdoek. Afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur laat u de hennapap einige tijd intrekken. Bij licht haar een kortere tijd, bij donker haar enige uren. Daarna uw haar goed uitspoelen en drogen. Voor een diep donker resultaat voegt u een scheutje rode wijn of koffie-extract aan de substantie toe. Bij blond haar kan het verkleuringsproces wat langzamer verlopen. De behandeling kan dan enige malen per week plaatsvinden.
  • Noot: Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.
  • Waarschuwing: Tip: voordat u uw haar een complete behandelling geeft, verdient het de aanbeveling eerst een lokje te proberen. Waarschuwing: vermijd contact met andere delen van de huid i.v.m. verkleuring.
  • Samenstelling: Hennapoeder
  • Verpakkingseenheid: 6
Beschrijving

Details

Met henna geeft u uw haar een prachtige glanzende, rode kleur.
Extra informatie

Extra informatie

latijnsenaam Nee
gebruik Meng 100 gram hennapoeder met kokend water en maak hiervan een papperige substantie. Voeg eventueel een scheutje azijn of citroensap toe voor een diepe kleurresultaat. verdeel de substantie gelijkmatig over uw haar en pak het in met plastic en vervolgens met een handdoek. Afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur laat u de hennapap einige tijd intrekken. Bij licht haar een kortere tijd, bij donker haar enige uren. Daarna uw haar goed uitspoelen en drogen. Voor een diep donker resultaat voegt u een scheutje rode wijn of koffie-extract aan de substantie toe. Bij blond haar kan het verkleuringsproces wat langzamer verlopen. De behandeling kan dan enige malen per week plaatsvinden.
Noot Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.
waarschuwing Tip: voordat u uw haar een complete behandelling geeft, verdient het de aanbeveling eerst een lokje te proberen. Waarschuwing: vermijd contact met andere delen van de huid i.v.m. verkleuring.
samenstelling Hennapoeder
inhoud 100gr
verpakkingseenheid 6